Sports-bh

>>  Hvordan vælger jeg den rigtige sports bh?

Hvordan vælger jeg den rigtige sports bh?

Vælg efter din størrelse
Når du vælger sports bh skal du altid gå efter din størrelse. Der findes mange (rigtigt mange) sports bh’er i midterstørrelserne hvor der slaget er stort. Men ligger du i en yderstørrelse (lille omkreds, stor omkreds eller stor skål) så er udvalget ofte meget mindre. Tag altid udgangspunkt i din størrelse og vælg din sports bh ud fra udvalget der.

Hør andres erfaringer – men med måde
Der er mange meninger om sports bh’er. Og det er fint at lytte til andres erfaringer. Men lyt altid kun til dem med nogenlunde samme størrelse som dig selv. Der er KÆMPE forskel på hvad der er en god sports bh til en C-skål i forhold til hvad der er en god sports bh til en H-skål. Der er også stor forskel på hvad der er en god sports bh til en E-skål med 70 cm i omkreds i forhold til hvad der er en god sports bh til en E-skål med 90 cm i omkreds. Så find andre kvinder med nogenlunde samme omkreds og skålstørrelse som dig selv hvis du vil have gode råd.

Sports bh test
Der går stort set ikke en måned uden at der er en ny sports bh test. De kommer i alle former med i Forms store (og respekterede) sports bh test i spidsen til små produktomtaler camoufleret som minitests i online magasiner. Læs dem men vær opmærksom på hvilke størrelser testen er lavet på og hvor mange testpersoner, der er brugt i testen. Hvis du har en stor barm skal du være opmærksom på at testen til stor barm i f.eks. iForm er lavet med en E og F skål. Hvis din barm er større end det (og det er de fleste, der betragter sig selv som stor-barmet) kan din oplevelse være noget anderledes end testens resultat. Læs evt. blog-indlægget hvem tester sports bh’erne om emnet.

Hvor meget støtte har du brug for?
Hvis du løber og rider har du brug for mere støtte end hvis du dyrker yoga. Hvad skal du bruge sports bh’en til? Ofte hænger pris og kvalitet sammen.

En sports top er ikke en sports bh
En sports top er en top du trækker over hovedet. Ofte er den lavet i en strækbart materiale, en smart farve og med bryderryg. Sports toppe fås i størrelserne XS-XL . En sports top er ikke en sports bh! Sports toppe er fine hvis du har en lille barm eller til aktiviteter hvor du ikke har brug for så meget støtte. Men til større barm er en sports top ikke sagen. Vælg istedet en sports bh i almindelige BH-størrelser. 

Er du vant til at bruge flere bh’er uden på hinanden?
Det er der mange storbarmede piger, der gør. Men det er ikke meningen at du skal have en almindelig bh under en sports bh og med en god sports bh er det heller ikke nødvendigt. De bedste sports bh’er kan sagtens holde en stor barm. Kig evt. efter sports bh’er fra Shock Absorber hvis du går efter støtte til en stor barm.