Sports-bh

Shock Absorber Active Multi Sports Support

b4490-160 Shock Absorber Active Multi Sports Support er en sports bh med god støtte i mange størrelser (også store skålstørrelser). Sports bh’en er i topdesign. Dvs. designet ligner en sports top men med støtte som en sports bh. Stropperne kan husteres og et ekstra rygspænde giver en fornemmelse henad bryderryg hvor trækket i skulderstrupperne går mere på skrå end en traditionel BH. OBS. Der er stor forskel på hvilke størrelser de forskellige forhandlere har på lager.

Farve: sort (med hvide kanter), hvid, pink (med lilla) og blå

Størrelse: 60-75 A-L 80-85 B-L 90 D-L

Mærke: Shock Absorber

Testresultater

Shock Absorber Active Multi Sports Support har været testet i iForms sports bh test 2013 hvor den fik 4 ud af 5 stjerner med bedømmelsen “Testerne er uenige om komfort og pasform… men er enige om at støtten er rigtig god og stoffet dejligt”.

Shock Absorber Active Multi Sports Support kan købes her


wondersport.dk


Gratis fragt, 30 dages retur

Sort & hvid

499.00 DKK

Køb her

Timarco

Gratis fragt, 60 dages returret

Sort & hvid

Bodystore

Fragt fra 45,- Gratis over 500,- 14 dages returret

Lace

Gratis fragt, 14 dages returret

Sportamore

Gratis fragt, gratis retur, 30 dages returret

Sort
* Pristjekket og info om fragt og returret er en vejledende service og sports-bh.dk opfordrer dig til altid selv at tjekke pris, fragt og returbetingelser når du handler på nettet. Husk at uanset hvor du handler har du altid mindst 14 dages returret når du handler i danske webshops.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>